Kurum Adı : Ladik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu
Telefon : 0362 771 2411
Faks :
WEB Adresi : http://ladikogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Ladik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Erbaa cad.Özel İdare İşhanı.Kat3 Ladik /Samsun 55760

VİZYON
"istiyoruz ki... Ögretmenlerimizin ;Mesleki ve kültürel gelişmelerine, hizmet icinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, birbirleri ile tanişmalarma, kaynaşmalarına ve dayanışmalarma, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde olunmasına, öğretmenlerimiz tarafından istenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek

MİSYON
"Biz... Öğretmenlerimize, hizmet içi eğitim faaliyetlerine eğitim merkezi veya yardımcı birim olarak gerekli desteği sağlamak, hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılanların kültürel ve çevre gezilerine, faaliyetlerin açılış ve kapanış törenlerine, benzeri organizasyonların yürütülmesine yardımcı olmak, öğretmenlere yönelik olarak, ögretim yöntem ve teknikleri ile diğer mesleki konularda kurslar, paneller, çalışma toplantıları düzenlemek, işletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında mesleki ve tekniköğretim okul ve kurumları öğrencilerinin beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamak için varız.

BAŞARILAR
Satranç vb.dallarda ögretmenler ve memurlar arasında sportif faaliyetler sürdürülmektedir.

Öğretmen Sayısı : 0
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 0
Öğretim Şekli : yok
Ders Başlama ve Bitiş Saati : yok
Derslik Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : yok
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Ladik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ilçe merkezinde olup il merkezine 76 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Ladik Merkeze geldiğinizde kime sorsanız gösterir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Ladik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Erbaa cad.Özel İdare İşhanı.Kat:3 Ladik /Samsun 55760

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ